Bekijk de video

Het Dr. Brown’s speciale voedingssysteem is een unieke combinatie van fles, speen en voedingsklep, speciaal ontwikkeld voor het verlichten van gecompliceerde orale voedingsproblemen. Het systeem blijkt zeer effectief voor zuigelingen en flesvoedingskinderen die ernstige problemen hebben met het efficiënt innemen van vloeistof tijdens het voeden.

Bij zuigelingen met de volgende problemen: gespleten lip/gehemelte (schisis), neuromotorische disfuncties, aangeboren hartafwijkingen, normale of zeldzame syndromale en/of craniofaciale afwijkingen, worden aantoonbaar goede resultaten bereikt door het gebruik van het Dr. Brown’s speciale voedingssysteem.

De kindgerichte doseerklep wordt geplaatst in de siliconen speen bij de speenbasis en vervolgens in de schroefdop. De zuigeling kan zijn eigen tong en kaakbewegingen gebruiken tijdens het zuigen en zodoende een adequaat resultaat bereiken. De doseerklep voorkomt een te grote hoeveelheid vloeistof in de intra-orale ruimte, waardoor de zuigeling veilig en efficiënt kan slikken.

Wilt u meer informatie of wilt u deze fles bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Informatie opvragenBestellen