Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Bottle | Standaard halsflesje 60 ml

7,99 incl. BTW

Artikelnummer: SB2101-SPX Categorieën: , ,

Beschrijving

Speciaal voor premature baby’s: een flesje met standaardhals en 60 ml inhoud

Alle Dr. Brown’s flessen zijn voorzien van het gepatenteerde ventielsysteem. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden en zogenaamde positieve druk zijn Dr. Brown’s flessen zeer geschikt voor premature baby’s en baby’s met een verminderd zuigreflex.

Dr. Brown’s flessen zijn standaard voorzien van een fase 1 speen. Prematuurspenen zijn los verkrijgbaar. Deze prematuurspeen heeft een extra kleine opening, waardoor de voeding nooit te snel doorstroomt. De Dr. Brown’s fles vergemakkelijkt de overgang van sondevoeding naar genormaliseerde voeding. Ook geschikt voor het geven van medicijnen of een drankje zoals Roosvicee.

Het anti-koliek ventielsysteem draagt bij aan het behoud van voedingsstoffen, wat zorgt voor een betere spijsvertering en zodoende voor een betere nachtrust.
De combinatie van fles, speen en ventielsysteem zorgt voor comfortabel voeden.
Wanneer je baby een meer ontwikkeld drinkpatroon krijgt, kun je het ventielsysteem verwijderen. Het voeden is dan vergelijkbaar met de meeste flessen die ontluchten via de speen.

Ventielen vervangen
Het ventielsysteem is gemaakt van zacht en dus kwetsbaar materiaal.
Door veelvuldig steriliseren kan het ventielsysteem vervormen of de stevigheid verliezen. Hierdoor kan de fles gaan lekken.
In dit geval kun je de ventielen vervangen. De volledige reinigingsinstructies vind je op deze website onder de button ‘informatie’.

Smalle of brede halsfles?
De standaardfles, ook wel smalle halsfles genoemd, wordt makkelijk geaccepteerd -ook door pasgeborenen. Op alle standaardflessen past o.a. de borstkolf van Dr. Brown’s, Medela, Ardo en Horigen.
De brede halsfles is breder dan de standaardfles. Veel moeders die afwisselend borst- en flesvoeding geven, kiezen voor de brede halsfles. Je keuze kan ook bepaald worden door wat je zelf prettiger vindt vasthouden.

1x fles 60 ml incl. 1x fase 1 speen en 1x reinigingsborsteltje